Gratis kennismakingsgesprek

Traumatherapie

Ben je op zoek naar een betere connectie met jezelf en wil je onderzoeken of mijn diensten jou verder kunnen helpen? Boek dan een gratis en vrijblijvend 20 minuten (zoom)gesprek.

Gratis kennismakingsgesprek

Plan een gratis gesprek in >

Wat ik voor jou kan betekenen

Heb jij vaak de wens iets aan jezelf te veranderen, met als resultaat dat je jezelf voortdurend op je kop geeft wanneer dat niet lukt? Dat is iets waar veel mensen mee worstelen. Of het nu gaat om afvallen, het overwinnen van schaamte, angst en onzekerheid, of het steeds weer geïrriteerd raken over dingen waar je weinig aan kan doen. Iedere keer dat het niet lukt verlies je niet alleen vertrouwen in je voornemen maar ook in je gevoel van eigenwaarde. Misschien is het tijd eens op een andere manier aan het werk te gaan. Welke tegenwerkende krachten zijn in het spel? Meestal spelen vroegere ervaringen een rol. Compassionate Inquiry helpt je dit te onderzoeken. We kijken naar lichamelijke signalen en emoties en wat die je te zeggen hebben. Het doel is de weerstand te begrijpen en er anders mee om te gaan.

Wat vinden anderen

Lees de ervaringen van mensen die door mij zijn begeleid.

“Hanneke heeft mij heel fijn geholpen met het loslaten van oud trauma. De methode Compassionate Inquiry werkt voor mij heel goed. Het brengt je terug naar voelen in je lijf waardoor makkelijker los kunt laten. De begeleiding van Hanneke is warm, liefdevol en betrokken. Ze heeft je goed in de gaten, ook al gaat het via een computersessie. Ze kan goed voelen en ik voel me erg prettig en vooral ook veilig bij haar. Ik kan je haar zeker aanraden. "
Moud Soeters
“Hanneke stemt zich af op mijn zijn, is volgend in het moment, waar ik ben en wat ik voel, geeft mij terug wat ze ziet, hoort, voelt en denkt open, direct en liefdevol. De gesprekken hebben me weer verder gebracht op mijn pad.”
Femke
“Hanneke heeft me begeleid in het door - voelen. Stil te staan bij emoties en welk deel van mij, oud of nieuw, aandacht vraagt of roept in mijn geval ;). Het heeft me geroerd, ballast is losgelaten. Ik voel me lichter en dichter bij mezelf. Ik mag mezelf zijn. Ik mag mezelf helemaal omarmen.”
Yvonne
Plan een gratis gesprek in >

Maak je geen zorgen

Voordelen van mijn manier van werken

Plan een gratis gesprek in >

Gratis afspraak plannen

Klik op een dag in de kalender en kies een tijd en je gratis online-afspraak staat gepland. Als je een afspraak maakt via mijn kalender ontvang je vanzelf een zoom-link waar je, vlak voordat de sessie begint, op kan klikken. Dan kom je vanzelf in mijn virtuele werkruimte.